دمنوشی که مادران باردار و شیرده نباید مصرف نمایند

به گزارش مجله سرگرمی، باشگاه خبرنگاران/ طبع عناب معتدل و مرطوب بوده و سرشار از آنتی اکسیدان های گوناگون مانند ویتامین های B، ویتامین C، پتاسیم، فسفر، کلسیم و آهن است. به همین علت مردم چین مدت های طولانی است که برای حفظ سلامت جسمانی و سلامتی روانی خود از دمنوش عناب استفاده می نمایند. این دمنوش برای پیشگیری و درمان یبوست مفید بوده و در درمان استرس، اضطراب و بی خوابی تاثیر فوق العاده ای دارد.

دمنوشی که مادران باردار و شیرده نباید مصرف نمایند

خواص درمانی دمنوش عناب

عناب به علت خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارد باعث کاهش رادیکال های آزاد بدن شده و مصرف آن به جوان سازی پوست صوت، تقویت و افزایش رشد مو، ضدالتهاب قوی و طبیعی، بهبود یبوست، استرس یا اضطراب، سرماخوردگی، پوکی استخوان، درمان بی خوابی و سلامت قلب مفید است.

عوارض جبران ناپذیر نوشیدن دمنوش

با اینکه تا به امروز هیچ مطالعه علمی در مورد عوارض مصرف دمنوش عناب بر بانوان شیرده انجام نشده است متخصصان توصیه تاکید می نمایند که بانوان باردار نباید به هیچ عنوان در دوران بارداری و شیردهی از دمنوش عناب استفاده نمایند.

اگر دچار دیابت هستید بهترین گزینه قبل از مصرف این است که حتما با پزشک خود مشورت کنید چرا که ممکن است باعث کاهش شدید قند خون گردد. اگر می خواهید از مزایای بیشتر عناب بهره ببرید حتما آنرا با دارچین، زنجبیل، آویشن، پونه، کاکوتی، گل گاو زبان، به و زرشک میل کنید.

روش تهیه دمنوش عناب

20 عدد عناب، 30 گرم ریشه زنجبیل تازه، 10 گرم چوب دارچین و 1.5 لیتر آب را داخل قوری ریخته و آنرا روی حرارت قرار دهید و پس از جوش آمدن زیر حرارت را کم نموده تا دمنوش به مدت 10 دقیقه بجوشد و در سرانجام به مدت 15 دقیقه زیر آن را خاموش نموده تا دمنوش به خوبی دم بکشد و سپس آنرا پس از رد کردن از صافی، مصرف کنید. متخصصان طب سنتی می گویند این دمنوش حداکثر به مدت 7 روز در یخچال می تواند نگهداری گردد و سپس آنرا به صورت سرد و گرم نوشید.

عناب به علت لعاب زیاد می تواند سینه را نرم کند و در صورت نوشیدن با شیر حالت ملینی پیدا خواهد نمود. گیاهانی مانند آویشن شیرازی، پونه کوهی، قدومه شیرازی، گل پنیرک، گل ختمی، بارهنگ و هفت عدد عناب در صورتی که با هم به صورت مساوی ترکیب شوند، باعث می شوند تا سرفه و سرماخوردگی بهبود یابد، خلط و آسم تسکین یابد و این دمنوش باید به مدت 3 الی 7 روز ادامه پیدا کند تا نتیجه مثبتی دهد.

جوشانده پوست درخت عناب به عقیده متخصصان طب سنتی برای درمان اسهال در افراد بسیار تاثیرگذار است. همچنین برای بهبود زخم موثرترین کار این است که پودر ریشه خشک شده عناب را روی محل مورد نظر بگذارید تا تاثیر زیادی به دست آید.

دانشمندان به این نتیجه دست یافته اند که مصرف زیاد عناب در افرادی که دارای مزاج سرد هستند موجب نفخ و بادشکم می گردد به همین علت حتما همراه عسل یا مویز آن را مصرف کنید تا سیستم ایمنی بدن تان کاهش نیابد.

دور زمین

دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
منبع: همگردی
انتشار: 8 مرداد 1400 بروزرسانی: 8 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 82012

به "دمنوشی که مادران باردار و شیرده نباید مصرف نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دمنوشی که مادران باردار و شیرده نباید مصرف نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید