آشنایی با بازار بزرگ استانبول

به گزارش مجله سرگرمی، تاریخچه بازار بزرگ

بازار بزرگ استانبول، یکی از قدیمی ترین بازارهای شهر استانبول ترکیه است که به صورت مسقف می باشد. در این بازار می توانید بیش از 4000 مغازه مختلف را مشاهده کنید و خریدهای خود را از آن ها انجام دهید. دلتابان در این مطلب میخواهد کمی بیشتر شما را با بازار بزرگ استانبول آشنا کند. بنابراین ما را در این مطلب همراهی کنید.

آشنایی با بازار بزرگ استانبول

ساخت بنای بازار بزرگ استانبول در سال 1445 میلادی آغاز شد. ساخت این بنا مصادف شد با پیروزی عثمانی در منطقه قسطنطنیه، بعد از این پیروزی امپراتوری عثمانی تصمیم گرفت که یک طرح گسترده را برای رونق مالی شهر استانبول آغاز کند که این طرح همان تاسیس بازار بزرگ استانبول بود. در همان سال های نخست تاسیس بازار بزرگ استانبول سلطان محمد دوم ساختمان هایی را در این بازار تاسیس کرد که با کار تجارت پارچه و تجارت جواهرات سلطنتی مشغول بودند. با گذشت سال های طولانی کم کم رونق در بازار بزرگ استانبول افزایش پیدا کرد و تقریبا بیشتر تجارت در این منطقه در بازار بزرگ صورت می گرفت. این رونق به حدی بود که می توانید تاثیر آن را امروزه نیز در بازار بزرگ استانبول مشاهده کنید.

معماری بی نظیر بازار بزرگ

بازار بزرگ استانبول، به صورت یک مستطیل ساخته شده است که در آن دو ردیف از پایه های سنگی وجود دارند و در هر ردیف نیز چندین پله وجود دارد. یکی از مهم ترین زیبایی های این بازار گنبد آبی و بسیار زیبای آن است که همچون نگینی در مرکز این شهر می درخشد. در داخل این بازار می توانید انبارهای متعددی را مشاهده کنید که در سال های دور در این بازار ساخته شده اند. در سقف این بازار پنجره های بسیار زیبایی تعبیه شده اند که نور خورشید را به داخل بازار می آورند و باعث زیبایی دو چندان آن می شوند. این بازار دارای چهار ورودی می باشد که یکی از آن ها معروف به دروازه فروشندگان دست دوم، دیگری مشهور به دروازه فروشندگان جنوب، سومی معروف به دروازه جواهرات و آخرین ورودی این بازار نیز معروف به ورودی زنان است.

بازار بزرگ استانبول در حال حاضر

بازار بزرگ استانبول امروزه یکی از پر رونق ترین بازارهای شهر استانبول است که توریست های بسیار زیادی برای خرید سوغاتی به آن مراجعه می نمایند. طبق آماری که در سال گذشته ارائه شد روزانه بین 250 تا 400 هزار مسافر و توریست و همینطور مردم عادی از این بازار دیدن می نمایند. با این که بازار بزرگ استانبول یک بازار قدیمی می باشد ولی امروزه به خوبی پیروز شده است که با مراکز خرید مدرن در شهر استانبول رقابت کند. پروژه بازسازی بازار بزرگ استانبول در سال 2012 آغاز شد و طی این پروژه تصمیم گرفته شد که بخش های فرسوده این بازار خیلی سریع ترمیم گردد تا از تخریب آن جلوگیری گردد.

آدرس بازار بزرگ

برای رفتن به بازار بزرگ شهر استانبول، می توانید در این شهر به منطقه Walled مراجعه کنید تا بتوانید خیلی سریع بازار بزرگ شهر استانبول را بیابید. این بازار در محله ای با نام Kapalicarsi واقع شده است و تقریبا می توان گفت از شرق تا غرب این منطقه کشیده شده است. برای دسترسی به این بازار راه های مختلفی وجود دارد که هر یک از این راه ها به یکی از ورودی های بازار می رسد.

نکات مهم

بعد از زلزله هایی که در این منطقه از شهر استانبول رخ داد و آسیب های جدی به بازار بزرگ استانبول رسید تقریبا هیچ مغازه ای در این بازار فعالیت نداشت تا این که در سال 1894 مسئولان شهر استانبول آغاز به بازسازی بازار بزرگ این شهر کردند. مغازه های این بازار دقیقا به همان شکل قدیمی خود بازسازی شدند تا شکل قدیمی بازار بهم نریزد. امروزه نیز با مراجعه به بازار بزرگ شهر استانبول می توانید مشاهده کنید که مغازه های این بازار دارای شکل خاصی هستند که اصطلاحا به آن ها غرفه گفته می گردد. میزهایی که درون این مغازه ها وجود دارند محیطی بسیار مناسب را ایجاد نموده اند که مشتری بتواند مدتی را پیش فروشنده بنشیند و با او صحبت کند. یکی دیگر از ویژگی های منحصر به فرد بازار بزرگ استانبول این است که در آن هیچ گونه تبلیغاتی صورت نمی گیرد و به صورت کاملا سنتی به فعالیت خود ادامه می دهد. در بخش های مختلف از این بازار می توانید مغازه های متفاوتی از کفش فروشی و لباس فروشی تا فروختن انواع وسیله های تاریخی و قدیمی شهر استانبول را مشاهده کنید.

دور زمین

دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
منبع: دلتابان
انتشار: 8 مرداد 1400 بروزرسانی: 8 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 30157

به "آشنایی با بازار بزرگ استانبول" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با بازار بزرگ استانبول"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید